marți, 8 noiembrie 2011

x` La La Noutatii`

x`Vineri dimineata Sara si Nicolai de la “Alarma” au avut studioul plin de invitati. Au venit 17 din cei 20 de tineri din noua trupa “La-La Band” au umplut studioul ProFM.

Cu voci extraordinare, tinerii care si-au lansat prima lor piesa, “Stage of Joy”, la Alarma ProFM au cantat live si melodia “We Are The World” a lui Michael Jackson si au stat de vorba cu Sara si Nicolai despre cum s-au cunoscut si adunat impreuna, despre examenele pe care le sustin fiecare in aceasta perioada.
“La La Band” este alcatuita din Dorian Popa, Alina Eremia, Sore Mihalache, Cristina Ciobanasu, Rafael Tudor, Vlad Gherman, Bubu Cernea, Alexia Talavutis, Monica Odagiu, Costin Cambir, Gloria Melu, Gheorghe Dumitru, Gabi Ciocan, Bianca Dragomir, Oana Stancu, Andrada Popa, Mihai Mititescu, Sali Levent, Georgiana Drumen si Andrei Stefan.
Si-au salutat fanii de pe Facebook cu deja celebrul lor salut “Like”, inclusiv pe cei din Mexic, care deja si-au exprimat entuziasmul pentru muzica lor pe un blog sud-american.

x` Pe 27 octombrie, a fost o zi specială pentru cei 20 de membrii ai trupei La La Band, pe care îi ştiţi din serialul “Pariu cu viaţa” de la Pro TV. Ieri s-a difuzat oficial la Pro FM noul single “La La Love Song” şi apoi fanii s-au întâlnit cu membrii trupei în Afi Palace Cotroceni, unde au acordat autografe şi au stat de vorbă cu ei.
Mall ul bucureştean a fost neâncăpător pentru miile de fani, prezenţi la eveniment, care au cântat şi au dansat cu cei 20 de membrii ai trupei. Sore, Alina, Alexia, Cristina, Raphael, Dorian, Andrei, Vlad, Dima şi toţi ceilalţi au interpretat mai multe piese compuse de Ionuţ Radu dar şi cover-uri după melodii celebre. BRAVO i-a însoţit pas cu pas şi veţi putea citi în curând un material exclusiv despre ce au făcut puştii în acea zi! În plus, veţi mai afla multe secrete ale membrilor trupei, aşa că fiţi cu ochii pe blogul nostru ! Şi să nu uităm de autografele pe care cei 20 ni le-au oferit şi pe care le aveţi alături!

Un comentariu: