luni, 7 noiembrie 2011

x` Famiilia Anghel`.

 Ancutaa, duce o viata tragica`. Duupa` ce a aflat ca Ioana este sora sa` s`au intamplat foarte multe. Ea are 2 mame`. Stiu suna foarte ciudat, dar Da, ea are 2 mame. Ii este foarte greu sa se obisnuiasca cu noua membra a familiei` Andreea dar i`a fost foarte usor s`o accepte pe Ioana ca sora ei.

  Sandu Anghel, milionarul de succes. Omul de afaceri renumit pentru afacerile sale ` dar si pentru o familie minunata. Fericirea lui a inceput sa se schimbe de cand a aflat ca defapt Andreii nu este fiul lui. El ar dori un fiu exact ca el si sa`i mosteneasca toate calitatiile`. El a divortat recent de sotia sa si duce o viata fericita cu Andreea Radulescu presupusa amanta`.

Andreea Radulescu, amanta renumita a lui Sandu Anghel si bomba sexy in familia lui`. Ea umbla numai dupa bani si vrea sa castige simpatia Ancai dar acum ca este un nou membru in familie incearca sa o indulceasca si sa o cunoasca si pe Ioana.
Mara Craciun, divortata recent de omul de afaceri care se pare ca nu o iubea tocmai cum credea ea. O femeie fericita, bucuroasa ca are 2 fete langa ea, o mama fericita dar cel mai important poate trece peste toate momentele grele din viata ei cand sta de vorba cu fiicele sale atat de ascultatoare.
Ioana Anghel, recent devenita o membra a familiei Anghel. Ea a dorit mereu sa aiba sa`i spuna cineva ca o iubeste mult si ca nu o s`o paraseasca. A auzit asta si de la fostul tata` dar dorea dragostea de mama, iar acum are ocazia sa o aiba`. De mica simtea lipsa mmei dar a trecut si peste asta. Are un iubit frumos si o familie intreaga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu