luni, 7 noiembrie 2011

► Cunoaste-i Pe La La Bandd

Albumul Se intituleaza: Cunoaste`i pe La La Band ..Because...aici cine nu ii cunoaste are norocuul sa o faca!





x` Alina Eremia Este o super fata cu un super stil! E Independenta dar crede in ea si in puterile ei. Vocea ei este minunata si talentul evident. A reprezentat Romania la Eurovision 2005, si a participat la dublarea in limba romana unor desene animate.



x` Sore Mihalache [Sara] este o fata incenta cu multe idei in cap amestecate. Nici ea nu stie ce vrea de la viata, dar de un lucru e sigura. Il vrea Pe Andrei [ Dorian Popa]. Si sunt sigura ca nimic nu o va opri.


x`Ah..am ajuns si la iubitul nostru Raphael Tudor [Cristi] care a facut ravagii intre fete. Are multe fane din cauza "fizicului sau" si nu e de mirare arata super si talentul este pe masura. Rolul lui este unul care cred ca i se potriveste: baiatul plin de fete cu figuri care crede ca le are pe toate dar din pacate in viata reala nu intotdeauna este asa. Cum zicem. Woow un super Tip.!


x`Cristina Ciobanasu [Anca] are 14 ani si este una din prioritatile familiei Lui Andrei.
O fata impunatoare, asta este cuvantul care ar descrio cu un rol important. Dupa cum se vede, actiunile se dasfasoara prin preajma ei, fiind si cauza unor probleme. Este o "piesa" importanta din La La Band.


x`Alexia [Moniica] s`a remarcat avand o relatie cu un prof, ceea ce legal este interzis dar hey, stii cum se spune in filme totul este posibil. O fata plina de "EA" care are multi baieti la picioare , dar care nu stie ce inseamna viata. Crede ca totul e roz. Dima este indragostit lulea de ea. Are o vooce splendida si e foarte talentata.

Vlad Gherman (Vlad) frumuselul care face si el` ravagii printre fete`. Este foarte talentat`, care a ramas singur de la varsta de 10 ani cand parintii` lui au avut accident de masina`si au decedat`.  De 7 ani Vlad se lupta singur cu viata si nu ii este foarte usor`. Dar de aceia sunt prietenii

       Dima Trofin (Dima) sii` am ajuns si la amorez`. Este indragostit lulea de Monica. Este foarte dragut, talentat si cu un fizic de invidiat alearga fetele dupa el`. Este un foarte important personaj din La La Band deoarece el da viata acestui serial si face diverse glume care sunt foarte bune`.

Mihai Cernea[Bubu;x] personajul care nu poate lipsi din nici`un serial.` Tobosarul indragit de copii` si adolescenti`. Este cel mai bun`, altul ca el nu mai gasestii`. Este original, danseaza bine si cel mai important este AMUZANT`.

Dorian Popa[Andreii;x] bomba cu patratele`. Asa l`am numit noi deoarece este puternic, are un fizic de invidiat si cel mai important este personajul principal`. Andreii` este iubitul Ioanei si un personaj din La La Band care nu poate lipsi deoarece si`ar pierde tot farmecul.














Monica nu are numai un zambet cuceritor, are si o voce de senzatie
O voce "cuceritoare" cu care a facut "senzatie" pana in Mexic!!

   `x Andrada Rizea[Andradaa;x] putin figuranta dar mai ales ingamfata, este o rivala pe masura a Ancai, care incearca sa o intreaca in orice, chiar si in cel mai penibil moment, dar nu intotdeauna ii reuseste, de multe ori ea fiin facuta de ras.:D

Un comentariu: